Juhli Black Friday tarjouksia: takit nyt jopa 70% alennuksella
Meillä on tarjousjuhlat! Saappaat jopa 70% alennuksella
Juhlakausi on täällä! Joulukoristeet nyt alennuksessa
 

Tietosuojalauseke

(Päivitetty: 25.02.2022)

Muuta tietosuoja-asetuksia


Yleistä

Yrityksemme, Ladenzeile GmbH, tarjoaa LadenZeile insipiraatio- ja tuotteiden vertailuportaalia Saksassa ja Itävallassa sekä Shopalike-portaalia muissa Euroopan maissa. Portaalejamme voidaan käyttää pöytätietokoneiden sekä mobiilien päätelaitteiden kautta sovelluksesta (josta jäljempänä käytetään myös nimitystä "verkkosivusto"). Käyttöhetkellä voimassa oleva tietosuojalauseke voidaan katsoa verkkosivustoltamme. Tämä tietosuojalauseke antaa tietoa siitä, mitä henkilötietoja käsittelemme, mihin tarkoitukseen ja missä laajuudessa, kun käytät verkkosivustoamme tai siellä tarjottuja palveluja. Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka voidaan liittää henkilöösi, esim. nimi, osoite, sähköpostiosoitteet, käyttäjäkäyttäytyminen ja mahdollisesti myös IP-osoite. Seuraavat tietojen käsittelyyn liittyvät kuvaukset koskevat valtioiden rajat ylittävästi kaikkia portaalejamme, mutta jotkut erityiset tietojenkäsittelytavat voivat rajoittua yksittäisiin portaaleihin.

Vastuullinen taho:

Ladenzeile GmbH
Zimmerstraße 50
10888 Berliini, Saksa

(jäljempänä "me"), yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen service@ladenzeile.com. Katso lisätietoja julkaisutiedoistamme.

Tietosuojavaltuutettu

Voit ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme sähköpostitse osoitteessa privacy@ladenzeile.com tai lähettää lisämerkinnällä "Datenschutzbeauftragter" (tietosuojavaltuutettu) varustettua postia postiosoitteeseemme (Ladenzeile GmbH, Datenschutzbeauftragter, Zimmerstraße 50, 10888 Berlin, Germany).

Kun otat meihin yhteyttä yllä mainituilla tavoilla tai yhteydenottokaavakkeella, tallennamme antamasi tiedot, jotta voimme vastata kysymyksiisi. Poistamme tässä yhteydessä kerätyt tiedot, kun niitä ei enää tarvita, tai rajoitamme niiden käsittelyä, jos ne on lain mukaan tallennettava.

1. Tietojenkäsittelyn periaate

Otamme palvelumme käyttäjien henkilötietojen suojaamisen vakavasti. Käsittelemme henkilötietojasi vain, jos laki sen sallii tai jos olet antanut suostumuksesi tietojesi käsittelyyn. Jos haluaisimme käyttää tarjouksemme yksittäisiin toimintoihin palveluntarjoajia tai käyttää tietojasi mainostarkoituksiin, saat asiasta alla esitetyt yksityiskohtaiset tiedot.


2. Verkkosivustomme käyttö

aa. Jatkuvasti kerätyt tiedot

Verkkosivustomme inspiraatio- ja tuotteiden vertailupalvelun käyttö on periaatteessa mahdollista ilman henkilötietojen luovuttamista. Kun vierailet verkkosivustoillamme, keräämme automaattisesti vain ne henkilötiedot, jotka selaimesi luovuttaa meille teknisistä syistä. Kyseisiä tietoja ovat mm.:

- IP-osoite (salanimettynä)
- Mobiililaitteen tunnus
- päivämäärä ja aika, jolloin kysely suoritettiin
- aikavyöhykkeen ero GMT-yleisaikaan (Greenwich Mean Time, GMT) verrattuna
- käyttäjän konkreettisesti hakema sivu
- käyttötila/HTTP-tilakoodi (tiedonsiirron tehokkuus, virheet jne.)
- siirrettyjen tietojen määrä
- verkkosivusto, jolta pyyntö tulee (viittaajan URL-osoite)
- selain
- käyttöjärjestelmä ja sen rajapinta
- selainohjelmiston kieli ja versio

Näitä tietoja tarvitaan pääasiassa teknisistä syistä, jotta voimme näyttää sinulle verkkosivustojamme ja taata niiden vakauden ja turvallisuuden. Näitä tietoja käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin ja palvelumme parantamiseen.

bb. IP-osoite

Tässä yhteydessä on ainakin IP-osoite tallennettava väliaikaisesti teknisistä syistä, jotta verkkosivustoltamme voidaan siirtää tietoja käyttäjän palvelimeen. Silloin lyhennämme IP-osoitteen aina ennen käsittelyä ja sitä käytetään vain salanimettynä. Emme tallenna tai käsittele lyhentämättömiä IP-osoitteita, joita ei ole salanimetty. Näin voimme näyttää kaikilla tietyiltä alueilta haetuilta verkkosivustoillamme sisältöjä, jotka liittyvät kyseiseen alueeseen. Tämä niin sanottu paikallistaminen, eli verkkosivuston haun yhdistäminen paikkaan, josta käsin haku suoritettiin, tapahtuu yksinomaan salanimetyn IP-osoitteen perusteella ja vain osavaltioiden / maantieteellisten alueiden tasolla. Näin kerätyistä maantieteellisistä tiedoista ei missään tapauksessa voida päätellä käyttäjän todellista olinpaikkaa. Lisäksi palvelimme tallentavat salanimetyn IP-osoitteesi 14 päivän ajaksi turvallisuussyistä.

cc. Luovuttamasi tiedot

Käsittelemme myös seuraavia esim. rekisteröinnin, kilpailun, meille osoitetun kyselyn tai uutiskirjetilauksen yhteydessä mahdollisesti antamiasi henkilötietoja:

- yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite)
- kirjautumistiedot ja salasana
- kommentit, huomautukset tms.

Lisäksi voimme verkkosivustomme ulkonäön optimoimiseksi ja palveluihimme sisältyvien mainosten optimaaliseen esitykseen käsitellä ja käyttää myös tietoja (esim. evästeiden avulla), joissa ei tosin ole mainittu nimeäsi tai annettu henkilötietojasi, mutta jotka voidaan lain mukaan katsoa kuuluvan ns. salanimettyihin tietoihin. Ota sen vuoksi huomioon alla esitetyt yksityiskohtaiset evästeitä koskevat tiedot. /p>

3. Oikeudelliset perusteet ja tietojenkäsittelyn tarkoitus

Jos jatkossa ei ole mainittu erityistä oikeudellista perustetta, on voimassa seuraavaa: Käsittelemme henkilötietoja sopimuksen perusteella tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi (yleinen tietosuoja-asetus 6 artikla b alakohta) yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti saatuamme siihen suostumuksen (yleinen tietosuoja-asetus 6 artikla a alakohta), oikeutetun edun (yleinen tietosuoja-asetus 6 artikla f alakohta) tai lain (yleinen tietosuoja-asetus 6 artikla c alakohta) perusteella sekä elintärkeiden tai julkisten etujen suojaamiseksi (yleinen tietosuoja-asetus 6 artikla d alakohta).

Jos käsittelemme henkilötietoja oikeutetun edun perusteella, niitä käsitellään vain, jos se on tarpeen oikeutetun etumme toteuttamiseksi ja jos ne eivät perusteellisen harkinnan mukaan loukkaa omia etujasi, perusoikeuksiasi ja perusvapauksiasi (yleinen tietosuoja-asetus 6 artikla 1 kohta f alakohta). Oikeutettuja etujamme ovat:

- yritystoimintamme suorittaminen kaikkien työntekijöidemme ja osakkeenomistajiemme hyvinvoinnin takaamiseksi
- mahdollisuus tarjota portaaliamme räätälöidysti, tiedottaa kumppaneidemme palveluista ja tuotteista, sekä parantaa palveluamme lakkaamatta ja siten kasvattaa liikevaihtoamme
- petoksen ehkäisy, verkon ja tietojen turvallisuuden sekä suoritustemme ja tuotteidemme luotettavuuden takaaminen sekä siviilioikeudellisten vaatimusten toteuttaminen

Jos tietoja käytetään muuhun tarkoitukseen kuin niiden keräämisen yhteydessä on ilmoitettu, siitä seuraa yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 4 kohdan mukainen yhteensopivuuden tarkastus. Niiden edelleenkäsittely on sallittu vain silloin, kun alkuperäinen tarkoitus on uuden tarkoituksen mukainen tai se on sallittu erityisen oikeusperustan mukaan. Hyväksyttyjä yhteensopivia tarkoituksia ovat mm. siviilioikeudellisten vaatimusten toimeenpano, harjoittaminen tai puolustus, ellei rekisteröidyllä ole ylivoimaista etua. Siinä tapauksessa ilmoitamme sinulle tarkoituksen muuttumisesta. Jos uusi tarkoitus ei ole tietojen keräämisen yhteydessä annetun tarkoituksen mukainen, on tiedot kerättävä uudestaan uuden oikeusperustan mukaisesti. Siinäkin tapauksessa ilmoitamme sinulle tarkoituksen muuttumisesta.


4. Käsittelypaikka

Emme siirrä henkilötietojasi Euroopan talousalueen ulkopuolella sijaitseviin maihin, paitsi yleisen tietosuoja-asetuksen sallimissa tapauksissa. Meillä ei ole tietoa asiasta, emmekä voi vaikuttaa siihen, siirtävätkö kolmannet osapuolet, joiden kanssa olet itsenäisessä sopimussuhteessa (kuten Facebook, jos sinulla on Facebook-tili), tietoja Euroopan talousalueen ulkopuolella sijaitseviin maihin. Eräät yhteistyökumppanimme käsittelevät tietoja myös Euroopan talousalueen ("ETA") ulkopuolella sijaitsevissa valtioissa. Jotta voimme taata henkilöön liittyvät oikeutesi myös näiden tiedonsiirtojen puitteissa, käytämme sopimusehtoja kolmansien maiden vastaanottajien kanssa laatiessamme EU-komission mallisopimuslausekkeita yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan 2 kohdan c alakohdan mukaan. Voit milloin tahansa katsoa ne osoitteesta https://ec.europa.eu/info/system/files/1_en_annexe_acte_autonome_cp_part1_v5_0.pdf Halutessasi voit myös pyytää nämä asiakirjat meiltä ottamalla yhteyttä alla annettuihin yhteystietoihin.


5. Tietojen alkuperä

Tietyissä tapauksissa saamme myös tietoja, koska olet suostunut antamaan ne meille. Kuten tiedät, kolmansien osapuolten palveluntarjoajien sivustoille asetetaan säännöllisesti sovelluksia (esim. App Store, Play Store jne.) ladattavaksi. Jos meistä tulee kyseisen palveluntarjoajan sovellettavissa olevien käyttöehtojen mukaan sopimuskumppanisi sovelluksen hankkimisessa, käsittelemme kolmannen osapuolen palveluntarjoajien käyttöömme antamia tietoja sopimuksen täyttämiseen vaadittavassa laajuudessa, jotta voit ladata sovelluksen kannettavaan päätelaitteeseesi.


6. Suostumus

Käsittelemme henkilötietojasi vain silloin, kun laki sen sallii tai jos olet antanut suostumuksesi tietojesi käsittelyyn.


a. Mielipiteitä ja palautteen antamista koskevat lomakkeet

Jos käytät palautetoimintoamme, vapaaehtoisesti antamiasi tietoja käytetään myymälän tai tuotemerkin arviointiin. Tallennamme tarkoitusta varten mielipiteesi ja IP-osoitteesi. Siellä annetut tiedot julkaistaan vain, jos se on erikseen mainittu lomakkeen asianmukaisessa kohdassa. IP-osoitetta ei julkaista. Lisäksi annamme arvioinnin kohteena oleville myymälöille asiakas- ja tilausnumeron, jos olet ilmoittanut ne lomakkeen tarkoitukseen varatussa kentässä. Älä luovuta myymälää koskevia arviointeja, jos et hyväksy näiden tietojen lähettämistä myymälälle tai niiden julkaisemista.

Kun annat meille arvosteluja, kehuja tai ideoita palautelomakkeella, sinulla on mahdollisuus antaa samalla myös henkilötietojasi. Huomaa, että voimme vastata palautteeseesi vain, jos annat meille sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoitettasi käytetään vain palautteeseen vastaamiseen, eikä sitä luovuteta kolmansille osapuolille. Palautelomakkeen käyttäminen on vapaaehtoista, eikä sitä tarvita verkkosivustomme palvelujen käyttämiseen.

b. Sähköpostitse annettavat suositukset

Jos olet ilmoittautunut tähän palveluun, suostut samalla siihen, että henkilötietojasi käytetään sähköpostisuositusten lähettämiseen. Sähköpostisuosituksissa lähetämme sinulle säännöllisin väliajoin tuotteita koskevia suosituksia sähköpostitse. Tämä palvelu ei liity uutiskirjeemme tilaamiseen. Ilmoittautuminen sähköpostisuositusten vastaanottajaksi on vapaaehtoista, eikä sitä tarvita verkkosivustomme palvelujen käyttämiseen. Jos et enää halua käyttää kyseistä palvelua, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi sähköpostisuositusten vastaanottamiseen ja sähköpostiosoitteesi tallentamiseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen newsletter@ladenzeile.com.

c. Uutiskirje

Voit tilata LadenZeile- tai Shopalike-uutiskirjeen verkkosivustoiltamme. Kun tilaat uutiskirjeen, suostut samalla siihen, että henkilötietojasi käytetään uutiskirjeen lähettämiseen. Uutiskirjeessä sinulle tiedotetaan säännöllisin väliajoin sähköpostitse uusimmista mallistoista, trendeistä, huippumerkeistä, laadukkaista erikoistarjouksista, alennuksista ja ajantasaisista etuseteleistä.

Käytämme uutiskirjeen tilaukseen ns. Double-opt-in-menetelmää. Se tarkoittaa sitä, että lähetämme sinulle tilauksesi jälkeen sähköpostia ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, jossa pyydämme sinua vahvistamaan, että haluat tehdä tilauksen. Jos et vahvista tilausta 24 tunnin kuluessa, tiedot lukitaan ja poistetaan kuukauden kuluttua automaattisesti. Lisäksi tallennamme aina käyttämäsi IP-osoitteet ja tilauksen ja vahvistuksen ajankohdat. Tämän Double-opt-in-menetelmän tarkoitus on voida todistaa tilauksesi ja selvittää henkilötietojesi mahdollinen väärinkäyttö.

Uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä on pakollisina tietoina annettava vain sähköpostiosoite. Voit lisätä muita tietoja vapaaehtoisesti ja mieltymystesi mukaan. Näitä tietoja käytetään henkilökohtaiseen puhutteluusi ja uutiskirjeen sovittamiseen henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan. Vahvistuksen jälkeen tallennamme sähköpostiosoitteesi uutiskirjeen lähettämistä varten. Oikeusperustana on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 kohta 1. virke a ja b alakohta.

Uutiskirjeemme tehokkuusmittaukseen käytämme sinua koskevia tietoja, jos ja heti kun avaat uutiskirjeen. Tehokkuutta mitataan ns. verkkojäljitteillä tai seurantapikseleillä (pikselikuvatiedostot), jotka sisältyvät sinulle lähetettyyn uutiskirjeeseen. Laitteesi lataa kuvatiedostot palvelimelta, jotta voimme esittää sinulle uutiskirjeen kuvia. Silloin kerätään sähköpostiosoitteeseesi liittyen ylläolevassa kohdassa 2 mainitut tiedot ja laaditaan yksilöllinen tunnusnumero ("ID"). Tämä tunnusnumero sisältyy myös uutiskirjeessä oleviin linkkeihin. Näin kerättyjen tietojen avulla laadimme käyttäjäprofiilin, jotta voimme muokata uutiskirjettä juuri sinun mieltymystesi mukaan. Silloin otamme huomioon, milloin luet uutiskirjettämme ja mitä siinä olevia linkkejä klikkaat, ja päättelemme siitä, mitkä asiat kiinnostavat sinua. Jos et hyväksy toimintojesi arviointia, voit estää sen käyttämällä seuraavaa opt-out-linkkiä tai lopettaa uutiskirjeen tilauksen. Tehokkuusmittauksen ja analyysin oikeusperustana ovat yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 kohta a, b ja f alakohta. Uutiskirjeen lähettämistä ja käyttäjien käyttäytymisen analysointia varten käytämme palveluntarjoajaa GetResponse Sp. z o.o, Arkonska 6, A3, 80-387 Gdansk, Puola. Tästä voit hakea siihen liittyvän tietosuojalausekkeen: https://www.getresponse.com/legal/privacy. Sähköpostiosoitteesi palveluntarjoajalle eteenpäin luovuttamisen oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 kohta f alakohta sekä yleisen tietosuoja-asetuksen 28 artikla 3 kohta 1. virke.

Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen ja suostumuksesi sähköpostiosoitteen tallentamiseen joko jokaisen uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen newsletter@ladenzeile.com tai ilmoittamalla siitä julkaisutiedoissa annettuihin yhteystietoihin. Peruutus tulee voimaan heti kun se on tehty.

d. Rekisteröinti

aa. Rekisteröinti LadenZeile-Shopalike-kirjautumisella

Voit rekisteröityä verkkosivustollamme, jolloin pyydämme seuraavia käyttöä ja yksilöintiä varten tarvittavia tietoja: sähköpostiosoite, salasana ja ilmoittamasi sukupuoli. Tallennamme salasanan koodattuna. Oikeusperustana on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 kohta a ja b alakohta.

Myös rekisteröintiin käytämme Double-opt-in-menetelmää. Se tarkoittaa sitä, että rekisteröinti on suoritettu loppuun vasta sitten, kun olet vahvistanut rekisteröitymisesi klikkaamalla tähän tarkoitukseen sinulle lähetetyssä vahvistussähköpostissa olevaa linkkiä. Jos kyseistä vahvistusta ei suoriteta 48 tunnin kuluessa, poistetaan rekisteröitymisesi automaattisesti tietokannastamme.

Suoritamme verkkosivustolla analyysejä käyttäjien käyttäytymisestä. Sen taustalla on halumme jatkuvasti parantaa palveluamme. Näitä arvioita ei suoriteta henkilöön liittyen vaan salanimettynä. Käytämme näitä henkilötietoja vain yrityksensisäisesti ja luovutamme ne eteenpäin vain sellaisille yrityksille, jotka osallistuvat kanssasi solmittujen sopimusten täyttämiseen. Muussa tapauksessa emme anna henkilötietojasi kolmansille osapuolille, paitsi jos olemme - esim. tuomioistuimen tai viranomaisen antaman määräyksen vuoksi - velvollisia luovuttamaan ne tai jos olet nimenomaan antanut meille siihen suostumuksesi.

bb. Rekisteröinti Facebook-tilillä

Tarjoamme sinulle myös mahdollisuutta rekisteröityä helpommin Facebook-tilisi kautta Facebook Connect -palvelulla. Facebook Connect -palvelun käytössä noudatetaan Facebookin tietosuoja- (https://www.facebook.com/about/privacy) ja käyttöehtoja. Facebook on Facebook Ireland Limitedin (Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Irlanti) sosiaalinen verkosto. Olemme integroineen Facebookiin erilaisia verkkosivustojen (ns. seuraajasivustot) ja sovellutusten (ns. sovellukset) muodossa olevia palveluita.

Jos haluat rekisteröityä Facebook-tililläsi, sinut ohjataan ensimmäisessä vaiheessa välittömästi Facebook-sivustolle. Seuraavassa vaiheessa Facebook pyytää sinua kirjautumaan sisään tai rekisteröitymään Jos olet parhaillaan jo rekisteröitynyt Facebookiin, tämä rekisteröintipyyntö ohitetaan. Tärkeää: Emme saa tällä tavalla tietoomme käyttäjätietojasi. Facebook Connect -palvelun kautta rekisteröityessäsi Facebook siirtää Facebook-profiilitietosi ja "julkiset tiedot" (https://www.facebook.com/about/privacy/your-info/). "Julkisella" tarkoitetaan Facebookin yhteydessä tietoja, jotka kuka tahansa voi nähdä Facebookin ulkopuolella. Näitä tietoja ovat mm. nimi, profiili- ja taustakuva, sukupuoli, verkostot, joihin kuulut, käyttäjänimi (Facebookin URL) ja käyttäjätunnus (Facebook-ID). Samoin voidaan myös meihin liittyviä tietoja siirtää Facebook-profiiliisi. Jos rekisteröidyt palveluumme Facebook Connect -palvelun kautta, käsittelemme meille luovuttamiasi tietoja rekisteröintiä varten. Lopuksi tarvitsemme rekisteröintiä varten vielä sähköpostiosoitteesi, jonka olet luovuttanut Facebookille, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ilman Facebook-palvelua ja antaa sinulle oikeuden käyttää palvelua. Jos joskus haluat lopettaa Facebook-sovelluksen käytön ja poistaa profiilisi, voit silti edelleen käyttää Ladenzeile-profiiliasi toiminnolla "Unohditko salasanasi?" Olemme nyt vastaanottaneet kyseiset rekisteröinnin yhteydessä annetut tiedot Facebookista ja avanneet niiden avulla sinulle LadenZeile- tai Shopalike-tilin.

cc. Rekisteröinti Google-tilillä

Voit rekisteröityä palveluumme myös Google-tililläsi. Google-tili on kaikkien Googlen tarjoamien palvelujen käyttäjätili, joiden palveluntarjoajana on Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti. Jos haluat rekisteröityä palveluihimme Google-tililläsi, sinut ohjataan ensin Google-palveluun. Siellä sinua pyydetään kirjautumaan sisään käyttäjänimelläsi ja salasanallasi. Emme tietenkään saa kirjautumistietojasi. Jos olet jo kirjautunut sisään Google-palveluun, tämä vaihe ohitetaan. Lopuksi Google ilmoittaa sinulle, mitkä tiedot luovutetaan meille (esim.: sähköpostiosoite, koko nimi, profiilikuva, profiilin URL sekä kaikki profiilissasi näkyvät julkiset tiedot). Sen jälkeen vahvistat tiedot painamalla painiketta "Hyväksy". Avaamme asiakastilisi luovutetuilla tiedolla. Jos rekisteröidyt palveluumme Google-tilillä, käsittelemme meille luovuttamiasi tietoja rekisteröintiä varten. Voit milloin tahansa vaihtaa meille näkyvät tiedot osoitteessa https://myaccount.google.com/permissions.


7. Suostumuksen peruuttaminen

Voit milloin tahansa peruuttaa minkä tahansa meille antamasi henkilötietojesi keräämistä ja tallentamista koskevan suostumuksen, ja peruutus tulee voimaan heti kun se on tehty. Ilmoita asiasta kirjeitse osoitteeseen:


Ladenzeile GmbH
Zimmerstraße 50
10888 Berlin, Germany


tai lähetä sähköpostia osoitteeseen privacy@ladenzeile.com.


8. Evästeiden sekä samankaltaisten teknologisten ratkaisujen käyttö

a. Evästeitä koskeva yleinen julkilausuma

Verkkosivustomme käyttävät evästeitä sekä samankaltaisia teknologisia ratkaisuja. Eväste tarkoittaa pientä tekstitiedostoa, jonka selaimesi asettaa laitteeseesi sille osoitettuun hakemistoon. Sen avulla me ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajat saamme tiettyjä tietoja verkkosivustomme käytöstä.

Käytämme kahdenlaisia evästeitä. Toisaalta käytämme teknisesti tarpeellisia evästeitä, joita ilman verkkosivustomme toiminnallisuus olisi rajallinen. Kyseisten evästeiden avulla kerättyjä käyttäjätietoja ei käytetä käyttäjäprofiilien luomiseen. Lisäksi käytämme verkkosivustomme esittämiseen evästeitä, jotka eivät ole ehdottoman välttämättömiä. Niitä käytetään markkinointi- ja analyysitarkoituksiin, jotta voimme parantaa verkkosivustoamme ja sen sisältöjä, sovittaa ne käyttäjiemme mieltymyksiin ja tehdä verkkosivustostamme entistä käyttäjäystävällisemmän. Lisätietoja yksittäisistä analyysipalveluista on kohdassa "Kolmansien osapuolten evästeet".

Yleisesti ottaen voit estää tai rajoittaa evästeiden tallentamisen kovalevyllesi valitsemalla internet-selaimesi asetuksista "Älä hyväksy evästeitä". Useimmat selaimet on automaattisesti asetettu hyväksymään evästeet. Voit asettaa selaimesi myös siten, että sinua pyydetään hyväksymään evästeet ennen niiden asettamista. Voit halutessasi poistaa asetetut evästeet milloin tahansa. Seuraavilla Internet-sivustoilla on paljon tietoa siitä, kuinka evästeet voidaan poistaa erilaisista selaimista: youronlinechoices, Network Advertising Initiative ja/tai Digital Advertising Alliance. Katso matkapuhelimesi käyttöohjeesta tiedot siitä, miten nämä asetukset voidaan suorittaa matkapuhelimesi selaimesta. Jos et hyväksy evästeitä, voi olla, että et voi käyttää kaikkia verkkosivuston toimintoja.

Lisätietoja löydät kohdasta Muuta tietosuoja-asetuksia, josta voit myös estää evästeiden ja muiden samankaltaisten teknologisten ratkaisujen käytön milloin tahansa.

b. b. Yhteenveto evästeistä englannin kielellä (yhtenäinen kaikille sivustoille)

Type of Cookie Name Provider Description Lifetime Link to Privacy Policy
Essential
vmCh Ladenzeile Informs us about the marketing channel that user came from. 5 years
vmCompass Ladenzeile Used to track A/B test groups. 5 years
vmLife Ladenzeile Used to identify users. 5 years
vmPopups Ladenzeile Informs us whether the email subscription pop-up has been closed or not. 6 months
vmRecentHistory Ladenzeile Used to show you the recently viewed items. 30 days
vmTracking Ladenzeile Used to identify the session. 5 years
vmAuth Ladenzeile Used to identify users that are currently logged in on one of our platforms. 30 days
_sp_enable_dfp_personalized_ads Sourcepoint Serves as a basis for decision-making as to whether the Google Ad Manager (DfP) may be delivered on the basis of user consent. 90 days https://www.sourcepoint.com/privacy-policy/
_sp_v1_consent Sourcepoint Stores the Consent Status of the user for the website 30 days https://www.sourcepoint.com/privacy-policy/
_sp_v1_csv Sourcepoint Read out the script version used on the end device of the user. 30 days https://www.sourcepoint.com/privacy-policy/
_sp_v1_data Sourcepoint Storage of metadata to determine the subsequent display of consent banners. 30 days https://www.sourcepoint.com/privacy-policy/
_sp_v1_lt Sourcepoint Represents the cookie lifetime. 30 days https://www.sourcepoint.com/privacy-policy/
_sp_v1_opt Sourcepoint Storage of the button interaction on the message. 30 days https://www.sourcepoint.com/privacy-policy/
_sp_v1_ss Sourcepoint Represents the scenario status of the user as part of the user journey optimization. 30 days https://www.sourcepoint.com/privacy-policy/
_sp_v1_stage Sourcepoint Used to publish the Consent Banner on staging, which means that it is just an environment that is not live but allows us to test and preview the Banner. https://www.sourcepoint.com/privacy-policy/
14 _sp_v1_uid Sourcepoint Unique ID to support the cookie banner service (messaging service) of the consent management platform. 30 days https://www.sourcepoint.com/privacy-policy/
consentUUID Sourcepoint Randomly generated unique user ID, which is used to link the end device (i.e. browser) with the consent profile is used in the database. 365 days https://www.sourcepoint.com/privacy-policy/
Functional
optimizelyEndUserId Optimizely Used for A/B testing, which enables the evaluation of user behavior by testing different layouts and web content. 6 months http://www.optimizely.com/de/privacy
Web Performance/Analytics
_dc_gtm_ Google Used to throttle request rate. 1 minute https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
_ga Google Used to distinguish users. 2 years https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
_ga_ Google Used to persist session state. 2 years https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
_gat_ Google Used to throttle request rate. 1 minute https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
_gid Google Used to distinguish users. 24 hours https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
redirect-* Ladenzeile We use this cookie to track information about the user, which is used to attribute shop conversions back to the clickouts. (Stores: deepestStyleTagId, time of clickout, item ID, session ID, clickout ID, marketing channel). 60 days
Marketing Cookie
_fbp Facebook Saves a unique identifier to store and track visits across websites. 90 days https://www.facebook.com/about/privacy/
fr Facebook Tracking cookie from Facebook to deliver a range of advertising products such as real-time bidding from third-party advertisers. 90 days https://www.facebook.com/about/privacy/
1P_JAR Google Google advertising cookie used for user tracking and ad targeting and ad personalization purposes. 1 month https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
CONSENT Google Used to hold Google account data, should the browser be authenticated with a Google account. 180 days https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
NID Google Unique ID to remember your preferences and other information, such as your preferred language (e.g. English), how many search results you wish to have shown per page (e.g. 10 or 20), and whether or not you wish to have Google’s SafeSearch filter turned on. Google uses these preferences for purposes like ad personalization. 180 days https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
ANID Google Google uses these cookies to customize ads on Google websites, based on recent searches and interactions. 2 years https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
APISID Google Google uses these cookies to customize ads on Google websites, based on recent searches and interactions. 2 years https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
HSID Google A security cookie used by Google to authenticate users, prevent fraudulent use of login credentials and protect user data from unauthorised parties. 2 years https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
SAPISID Google This DoubleClick cookie is generally set through the site by advertising partners, and used by them to build a profile of the website visitor's interests and show relevant ads on other sites. This cookie works by uniquely identifying your browser and device. 2 years https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
SID Google Security cookie used by Google to authenticate users, prevent fraudulent use of login credentials and protect user data from unauthorized parties. 2 years https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
SIDCC Google Security cookie used by Google to authenticate users, prevent fraudulent use of login credentials and protect user data from unauthorized parties. 3 months https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
SSID Google Google uses these cookies to ensure that Google can collect user information for videos hosted by YouTube or maps integrated via Google Maps. 2 years https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
__Secure-3PAPISID Google Google uses these cookies to customize ads on Google websites, based on recent searches and interactions. 2 years https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
__Secure-3PSID Google It's a security cookie used by Google to authenticate users, prevent fraudulent use of login credentials and protect user data from unauthorized parties. The information stored in this cookie can also be used for ad personalization. 2 years https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
__Secure-3PSIDCC Google It's a security cookie used by Google to authenticate users, prevent fraudulent use of login credentials and protect user data from unauthorized parties. 3 months https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
DV Google These cookies are used for the purpose of targeted advertising. 6 hours https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
IDE Google Adsense This cookie is used by Google Doubleclick to realign, optimize, report and match online ads. 390 days https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
_uetsid Microsoft Bing Ads This cookie contains a Global Unique Identifier assigned to the user’s browser, and/or an Identifier assigned to a user as long as it authenticated through their Microsoft account. It's used for targeted advertising. 16 days
6 hours
https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement
_uetvid Microsoft Bing Ads This cookie contains a Global Unique Identifier assigned to the user’s browser, and/or an Identifier assigned to a user as long as it authenticated through their Microsoft account. It's used for Remarketing purposes. 1 day https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement
MUID Microsoft Bing Ads User identifier tracking cookie used by Microsoft Bing Ads to help count valid clicks for targeted advertising. 390 days https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement
_pin_unauth Pinterest Used by Pinterest to track the usage of services. 1 year https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy
_pinterest_ct_ua Pinterest Used by Pinterest to track the usage of services. 1 year https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy
sid Sklik Cookie used by Sklik for marketing purposes. 1 month https://o.seznam.cz/ochrana-udaju/
KADUSERCOOKIE Sklik Cookie used by Sklik for marketing purposes. 120 days https://o.seznam.cz/ochrana-udaju/
APNUID Sklik Cookie used by Sklik for marketing purposes 120 days https://o.seznam.cz/ochrana-udaju/

c. Omat evästeet

Asettamiemme evästeiden avulla saamme tietoa selaintyypistäsi ja sen versiosta, URL-osoitteiden klikkauksista (Internetpalvelumme tarjoamien verkkosivujen vierailujen järjestyksestä), hakemiesi tuotteiden sivustoista, verkkosivuillamme vierailusi päivämäärästä ja kellonajasta sekä evästeiden tunnusnumerosta, mutta emme saa tietoomme nimeäsi, osoitettasi tai sähköpostiosoitettasi. Sovellusten käyttämisen aikana evästeiden sijasta käytetään niiden toimintoon verrattavaa tekniikkaa. Henkilöllisyyttäsi ei saada selville evästeiden avulla. Omien evästeiden käyttö on joka tapauksessa sallittua oikeutettujen etujemme perusteella verkkosivustomme parantamiseksi sekä tilastolliseen arviointiin (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 kohta f alakohta).

Asettamiamme evästeitä käytetään ensisijaisesti tilastollisiin tarkoituksiin. Siten saamme selville, mitä sisältöjä, kuinka usein, mihin kellonaikaan ja minkälaisista päätelaitteista verkkosivustoltamme haetaan. Näiden tietojen avulla voimme muokata sinulle tarjoamaamme palvelua entistä miellyttävämmäksi. Selaintyyppiin ja käyttöjärjestelmään liittyvien tilastollisten tietojen avulla voimme lisäksi optimoida palvelumme suunnittelua. Lisäksi haluamme tarjota käyttäjillemme sisältöjä ja palveluja, jotka ovat heidän kannaltaan erityisen merkittäviä. Sen vuoksi analysoimme automaattisesti lokitiedostoissa (tiedostot, jotka kirjaavat automaattisesti kaikki verkkosivustoillamme suoritetut tapahtumat).

Jotkut evästeet ovat ns. "istunto-evästeitä". Ne arvioidaan automaattisesti 30 minuutin kuluttua käytön loppumisesta (eli ne eivät suorita muita toimenpiteitä verkkosivustollamme). Sen lisäksi käytämme pitkäkestoisia evästeitä (kuten esim. muistilapputoiminto). Kun käytät esimerkiksi verkkosivustomme muistilapputoimintoa, tallennetaan tiedot merkitsemistäsi tuotteista sisäisten tuotenumeroidemme avulla evästeeseen, jotta löydät ne taas sivustolla myöhemmin vieraillessasi. Nämä evästeet tallennetaan tietokoneelle pidemmäksi aikaa (alle 5 vuotta) ja voimme niiden avulla näyttää verkkosivustot parhaalla mahdollisella tavalla ja näyttää sinun verkkosivustollamme käyttämäsi toiminnot oikein. Kyseiset evästeet poistuvat tietyn ajanjakson kuluttua myös automaattisesti tai voit halutessasi itse poistaa ne yllä kuvattujen ohjeiden mukaisesti.

d. Kolmannen osapuolen palveluntarjoajien evästeet

Lisäksi käytämme myös kolmansien osapuolten ja palveluntarjoajien evästeitä. Palveluntarjoajat käsittelevät tähän tarkoitukseen salanimettyjä käyttäjätietoja tehtävänannon käsittelysopimuksen perusteella ohjeiden mukaisesti. Tietoja ei tallenneta yhdessä muiden käyttäjien henkilötietojen kanssa. Voit milloin tahansa ottaa yksittäiset analyysipalvelut pois käytöstä tulevaisuutta varten. Näitä analyysipalveluja ovat:

aa. Bing (Microsoft)

Käytämme palvelua Conversion Tracking, Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA. Jos sinut ohjattiin Microsoft Bing Ads -mainoksen kautta verkkosivustoillemme, selaimeesi asetetaan eväste. Se auttaa meitä mittaamaan niiden kautta verkkosivustollemme ohjattujen käyttäjien määrän ja niiden käyttäjien määrän, jotka ohjataan edelleen kumppaneidemme myymälöihin. Tässä yhteydessä ei kerätä henkilötietoja. Microsoft säilyttää tietoja 180 päivää. Jos et halua vastaanottaa Microsoftilta henkilökohtaisia mainoksia, voit suorittaa vastaavat asetukset selaimesi asetuksista tai seuraavista linkeistä: http://choice.microsoft.com/de/opt-out. Katso lisätietoja Microsoftin tietosuojalausekkeesta: https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement.

bb. Facebook-analytiikka ("Website Custom Audiences")

Käytämme verkkosivustollamme sosiaalisen verkoston Facebook Ireland Limited, Hanover Ranch, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Irlanti, "Website Custom Audiences" -pikseliä. Se puolestaan on Facebook Inc.:n, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA, (jäljempänä "Facebook") alihankkija. Tämän ominaisuuden avulla Facebook voi tunnistaa, että olet käynyt sivustollamme ja näyttää sinulle kohderyhmäkohtaisen mainonnan.Silloin sivustoillemme asennetaan ns. seurantapikseli. Tämä pikseli auttaa meitä seuraamaan kaikilla laitteilla käyttäjiä, jotka ohjattiin Facebook-mainosta klikkaamalla verkkosivustollemme, jotta voimme arvioida mainosten tehokkuutta. Nämä ovat meille anonyymejä tietoja. Koska seurantapikseli muodostaa suoran yhteyden selaimesi ja Facebook-palvelimen välille, saa Facebook sitä kautta selaimestasi mm. tiedon siitä, että sivustomme haku suoritettiin päätelaitteestasi. Jos käytät Facebookia, voi Facebook siten osoittaa sivustoillamme käynnin käyttäjätilillesi. Me voimme ohjata vain sitä, mille Facebookin käyttäjäryhmille (esim. ikä, mieltymykset) meidän tulisi osoittaa mainontamme. Käytämme siihen yhtä Custom Audiences -palvelun kahdesta työtavasta, jolla ei siirretä mitään tietueita, ei etenkään käyttäjiemme sähköpostiosoitteita - koodattuna tai koodaamattomana - Facebookiin. Katso lisätietoja Facebookin tietosuojalausekkeesta osoitteessa https://www.facebook.com/about/privacy/. Klikkaa tästä, jos et halua Custom Audiences -keräävän sinusta tietoja: https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/ tai Facebook-analytiikka Opt-out-linkki.

cc. Facebook-konversio

Käytämme Facebookin "konversiopikseliä" tai "vierailutoimintapikseliä". Kun haet tämän pikselin selaimestasi, Facebook tunnistaa, oliko sosiaalisen Facebook-verkoston mainos tehokas. Saamme Facebookilta tässä yhteydessä vain tilastollisia tietoja ilman, että ne on yhdistetty todelliseen henkilöön. Näin saamme selville Facebook-mainosten tehokkuuden tilastollisiin ja markkinatutkimustarkoituksiin. Etenkin, jos olet rekisteröitynyt Facebookiin, suosittelemme tutustumaan muilta osin sen tietosuojatietoihin osoitteessa https://www.facebook.com/about/privacy/. Jos haluat peruuttaa suostumuksesi konversiopikselin asettamiseen, klikkaa tästä: Facebook-konversion Opt-out-linkki.

dd. Google Analytics

Käytämme Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti, Google Analytics -verkkopalvelua, (jäljempänä "Google"). Google Analytics käyttää evästeitä. Evästeen avulla saadut tiedot tämän verkkosivuston käytöstäsi siirretään yleensä Googlen Yhdysvalloissa sijaitsevaan palvelimeen ja tallennetaan ne sinne. Kun IP-anonymisointi aktivoidaan tällä verkkosivustolla, Google lyhentää kuitenkin IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenvaltioiden sisällä tai muissa Euroopan talousalueen sopimukseen kuuluvissa valtioissa. Google käyttää näitä tietoja puolestamme ilmoittaakseen meille, miltä verkkosivustolta siirryit meidän verkkosivustollemme, arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi (esim. sitä, mitä alisivustoja olet käyttänyt) ja laatiakseen raportteja verkkosivustomme yleisestä käytöstä ja tarjotakseen meille muita siihen liittyviä palveluja. Evästetietoihin voidaan sisällyttää Googlen mieltymyksiin liittyvän mainonnan puitteissa keräämiä ja kolmansilta osapuolilta saatuja tietoja (esim. väestötieteelliset ominaisuudet, sukupuoli ja mieltymykset). Google siirtää mahdollisesti myös nämä tiedot kolmansille osapuolille, jos lain säädökset niin edellyttävät tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät näitä tietoja ollessaan Googlen kanssa sopimussuhteessa. Google ei omien lausuntojensa mukaan yhdistä IP-osoitettasi muihin Googlen tallentamiin tietoihin. Voit myös kieltää evästeen avulla Googlelle luovutettujen ja verkkosivuston käyttöösi liittyvien tietojen keräämisen sekä Googlen suorittaman näiden tietojen käsittelyn lataamalla ja asentamalla linkin https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en kautta saatavilla olevan selaimen Plugin-toiminnon. Käyttöohjeita ja tietosuojaa koskevia lisätietoja on osoitteessa https://www.google.com/analytics/terms/fi.html tai https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=fi. (Opt-out Link Google Analytics)

ee. Google Tag Manager

Käytämme Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti, Tag Manager -taginhallintaohjelmaa. Tagit ovat verkkosivustolla olevia dataelementtejä, joiden avulla voidaan seurata vierailijoiden määrää ja verkkokäyttäytymistä, kohdistaa mainontaa eri kohderyhmille ja viime kädessä parantaa palvelua. Lataamme Tag Managerin avulla mittauspikseleitä, evästeitä ja seurantapikseleitä tässä tietosuojalausekkeessa mainittujen kolmannen osapuolen palveluntarjoajien verkkosivustoille. Itse Tag-Manager-työkalu (joka asentaa tagit) on toimialue, jossa ei ole evästeitä, eikä se kerää mitään henkilötietoja. Työkalu käynnistää muita tageja, jotka puolestaan keräävät tietoja ja jotka on esitetty erikseen. Googlen Tag Manager ei koske näihin tietoihin. Katso lisätietoja osoitteesta https://www.google.com/intl/de/tagmanager/faq.html ja https://policies.google.com/privacy?hl=fi.

ff. Google (Dynamic) Remarketing

Käytämme Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti, Dynamic Remarketing -uudelleenmarkkinointityökalua (myös "vastaavat kohderyhmät"). Evästeiden avulla voidaan mieltymyksesi analysoida verkkosivustolla vierailusi aikana ja sen jälkeen niitä voidaan käyttää asianmukaisten tuotteiden mainontaan. Jos sen jälkeen haluat vierailla toisella Google Display -verkon sivustolla, näet mainoksia, joissa erittäin todennäköisesti otetaan huomioon aiemmin hakemasi tuote- ja tietoalueet.
Heti kun olet antanut suostumuksesi, Google yhdistää myös verkko- ja sovellustapahtumat Google-tiliisi ja käyttää Google-tilisi käyttäjien haku- ja käyttäytymistietoja mainosten yksilöimiseen. Google käyttää näitä tietoja yhdessä Google Analytics -tietojen kanssa laatiakseen kohderyhmäluetteloita kaikki laitteet kattavaan uudelleenmarkkinointiin. Google Analytics antaa sinulle tähän tarkoitukseen Googlen todentaman ID-tunnisteen. Lisätietoja aiheesta ja mahdollisuuksia tämän mainonnan deaktivointiin on osoitteessa www.google.com/settings/u/0/ads/anonymous?hl=fi (linkki "Mainonta-asetukset", sitten "Poista käytöstä").

gg. Google Ads -konversio

Käytämme Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti, Adsin mainonta-asiakkaana sen konversioseurantaa (markkinoinnin tehokkuusmittaus). Silloin Google asettaa laitteeseesi evästeen, jos olet siirtynyt verkkosivustollemme Google-mainoksen kautta. Nämä evästeet vanhenevat 30 päivän kuluttua. Konversioevästeiden avulla saadut tiedot auttavat laatimaan konversiotilastoja Ads-ohjelman käyttäjille (esim. meille). Siten saamme selville esim. kuinka moni käyttäjä tulee sivustollemme klikkaamalla Google Ads-mainoksia. Jokaisella Ads-käyttäjällä on oma eväste. Evästeitä ei siis voida jäljittää Ads-käyttäjien verkkosivustojen kautta. Ads-mainonta-asiakkaille ei luovuteta minkäänlaisia henkilötietoja. Katso tietosuojaan liittyviä lisätietoja Googlesta osoitteessa https://policies.google.com/privacy?hl=fi. Käyttäjät voivat myös deaktivoida tai kieltää Google-mainonnan kokonaan tai osittain osoitteessa https://adssettings.google.com/authenticated (Opt-out Link Google Ads).

hh. Google AdSense

Olemme integroineet Google AdSense Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti, tälle verkkosivustolle. Google AdSense on online-työkalu, joka mahdollistaa mainonnan sijoittamisen kolmansien osapuolien sivustoille. Google AdSense perustuu algoritmiin, joka valitsee kolmansien osapuolien sivustoissa näytettävät mainokset kolmannen osapuolen sivuston sisällöstä riippuen. Google AdSense sallii verkkokäyttäjien kohdistamisen kiinnostuksensa perusteella. Tämä tapahtuu luomalla yksittäisiä käyttäjäprofiileja.


Google AdSense -komponentin tarkoituksena on sisällyttää mainoksia verkkosivustoomme. Google AdSense asettaa evästeen rekisteröidyn IT-järjestelmään. Evästeen asettaminen antaa Googlelle mahdollisuuden analysoida verkkosivustomme käyttöä. Joka kerta kun pääsemme johonkin tämän verkkosivuston yksittäisistä sivuista, jota hoitamme itse ja joka sisältää Google AdSense -komponentin, kyseinen Google AdSense -komponentti kehottaa rekisteröidyn IT-järjestelmän verkkoselainta lähettämään automaattisesti tietoja Googlelle verkkomainonnan tarkoituksiin ja palkkioiden laskemiseen. Osana tätä teknistä prosessia Google saa tietoja henkilökohtaisista tiedoista, kuten rekisteröidyn IP-osoitteesta, jota Google käyttää muun muassa seuraamaan kävijöiden ja napsautusten alkuperää ja mahdollistamaan myöhemmin palkkion laskeminen.


Google AdSense käyttää myös "seurantapikseliä". Seurantapiste on verkkosivustoihin upotettu pienoiskuva, joka mahdollistaa lokitiedostojen tallentamisen ja analysoinnin tilastollisen analyysin suorittamiseksi. Google voi käyttää upotettua seurantapikseliä määrittääkseen, avasiko rekisteröidy verkkosivun ja milloin se avasi ja mitkä linkit rekisteröidyt napsauttivat. Seurantapisteitä käytetään myös verkkosivuston kävijävirtojen analysointiin.


Google AdSense: n kautta Googlelle siirretään henkilökohtaisia ​​tietoja ja tietoja, jotka sisältävät IP-osoitteesi ja joita tarvitaan mainosten seurantaan ja kirjanpitoon. Joissain tapauksissa Google voi jakaa tämän teknisen prosessin kautta kerättyjä henkilötietoja kolmansien osapuolten kanssa.


Lisätietoja ja tapoja poistaa tämä mainos löytyy osoitteista AdSense ja https://adssettings.google.com/u/0/authenticated?hl=fi

ii. Optimizely

Käytämme AB-testaustyökalua jonka omistaa Optimizely Inc, 31 Howard Street, Suite 100, San Francisco, CA 94105, USA. AB-testaaminen mahdollistaa meille sen, että voimme analysoida erilaisten ulkoasujen ja verkkosisältöjen vaikutusta käyttäjien käytökseen. Palvelun tarjoaja on Optimizely Inc, 31 Howard Street, Suite 100, San Francisco, CA 94105, USA. Testien tulosten analysoimiseksi evästeitä säilytetään laitteellasi 6 kuukautta. Sivustolta www.optimizely.com/opt_out/ löydät tietoja kuinka voit deaktivoida evästeet koska tahansa. Lisätietoja tietosuojasta osoitteessa: https://www.optimizely.com/privacy/

jj. Pinterest Tag

Käytämme Pinterest Europe Ltd:n, Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Ireland ("Pinterest"), Pinterest-tagia, jonka voimassaoloaika on 1 vuosi.. Käyttämällä tagia selaimessasi, Pinterest voi myöhemmin määritellä, oliko mainos, joka Pinterestissä näytettiin, menestyksekäs, eli johtiko se esimerkiksi sivustokäyntiin. Pinterest lähettää meille vain tietoja, joita ei voi yhdistää yksittäiseen käyttäjään. Tiedot antavat meille mahdollisuuden määritellä Pinterest-mainosten tehokkuutta tilastojen ja markkinatutkimusten avulla. Lisäksi tagin keräämiä tietoja voidaan tietyissä tilanteissa käyttää yleisökohdennettua mainontaa. Jos olet kirjautunut Pinterestiin, voit katsoa Pinterestin yksityisyystietoja täältä: https://about.pinterest.com/privacy-policy. Jos haluat estää tag-tietojen käytön yleisökohdennetussa mainonnassa, voit muuttaa asetuksiasi tästä linkistä: https://help.pinterest.com/en/article/edit-personalization-settings. Tai vaihtoehtoisesti voit ottaa Pinterest-tagin pois käytöstä Digital Advertising Alliancen verkkosivujen kautta tästä linkistä: http://www.aboutads.info/choices/.

kk. Sklik Conversion

Käytämme yrityksen Seznam.cz, a.s., Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, Tsekki, evästettä Sklick Accounts -mainoksien aikaansaamien konversioiden mittaamiseen. Silloin kerätään protokollatietoja, esim. IP-osoitteita. Seznam.cz, a.s.:n lausunnon mukaan tiedot anonymisoidaan, eikä niitä siten voida yhdistää yksittäisiin henkilöihin ( https://blog.seznam.cz/2018/03/gdpr-a-reklama-na-seznamu-2-dil-odpovedi-na-vase-otazky/). Tämän evästeen ajoaika on 120 päivää. Jos et hyväksy seurantaa, voit estää sen käyttämällä selaimen do-not-track-asetuksia.


9. Tallennusaika

Tallennamme henkilötietoja vain niin kauan kuin meillä on siihen oikeus ja käsittelytarkoitus ei ole vanhentunut. Henkilötietojen tallentamisen kesto määräytyy aina lakisääteisen tallennusajan mukaan. Kun aika on kulunut umpeen, kyseiset tiedot poistetaan tai niihin pääsy estetään rutiininomaisesti, ellei niitä enää tarvita sopimuksen täyttämiseen tai sopimuksen solmimiseen.


10. Siirto kolmansille osapuolille

Lähetämme henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille vain, jos tiedonsiirto vaaditaan teitä koskevien sopimusvelvoitteidemme noudattamiseksi, jos tämä ilmeisesti on tehtävä toisen tarjoajan kautta tai yhdessä muun tarjoajan kanssa (esim. Kumppanuudet), jos laki sallii tai vaadimme sitä. välittää tietoja millä tahansa muulla tavalla tai jos olet antanut meille vastaavan suostumuksen.

Tietyissä tapauksissa palkkaamme myös ulkopuolisia palveluntarjoajia tai tilaamiamme tytäryhtiöitä käsittelemään tietoja meidän puolestamme ohjeiden perusteella. Varmistamme, että tällaisia ​​palveluntarjoajia sitovat yleinen tietosuoja-asetus: n tiukka ehto tietojenkäsittelijöinä ja että heitä kielletään käyttämästä tietojasi muihin tarkoituksiin. Meillä työskentelevät tietojenkäsittelyt tarjoavat erityisesti seuraavia palveluita: uutiskirjeiden lähettäminen, kysely- / kommenttipalvelut ja web- / sovellusanalyysityökalut.

Tiedot siirretään tietojenkäsittelylaitteille art. 28 kohta 1 kohtaan, ja myös perusteltujen intressiemme perusteella taloudellisista ja teknisistä eduista, joita tarjoavat erikoistuneiden tietojenkäsittelylaitteiden palveluksessa, kuten 1 artiklassa sallitaan. 6 kohta 1 kohta f yleisestä tietosuoja-asetuksesta.

Siltä osin kuin meiltä se edellytetään lain mukaan tai tietosuojalain nojalla sallitaan niin, välitämme henkilötietoja viranomaisille, kuten poliisille tai syyttäjille (BKR: n 6 artiklan 1 kohdan c alakohta) . Nämä tiedot siirretään perusteltujen etujemme perusteella estää väärinkäytökset, asettaa rikokset syytteeseen ja turvata, perustaa ja panna täytäntöön lailliset vaatimukset, jollei oikeuksiasi ja etujasi ylitetä henkilötietojesi suojaamiseksi, art. 6 kohta 1 kohta f yleisestä tietosuoja-asetuksesta.

11. Oikeutesi

Voit pyytää meiltä tietoa (yleinen tietosuoja-asetus 15 artikla), oikaisua (yleinen tietosuoja-asetus 16 artikla), tietojen poistamista (yleinen tietosuoja-asetus 17 artikla) sekä käsittelyn rajoittamista (yleinen tietosuoja-asetus 18f artikla) koskien sinua koskevia henkilötietoja. Sinulla on myös oikeus saada meiltä meille luovuttamasi tiedot (yleinen tietosuoja-asetus 20 artikla). Voit myös milloin tahansa kieltää tietojesi käsittelyn, ja kielto tulee voimaan heti kun se on tehty (yleinen tietosuoja-asetus 21 artikla).


Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteessa privacy@ladenzeile.de tai lähetä postia osoitteeseen:


Ladenzeile GmbH
Datenschutzbeauftragter
Zimmerstraße 50
10888 Berlin, Germany


Viime kädessä sinulla on oikeus tehdä valitus suorittamastamme henkilötietojesi käsittelystä tietosuojavalvontaviranomaiselle.


12. Sosiaaliset verkostot

Olemme edustettuna myös sosiaalisissa verkostoissa, kuten esim. Facebook, Instagram tai Pinterest. Lisäksi olemme integroineet näiden verkostojen yksittäisiä palveluja myös verkkopalveluihimme. Otathan huomioon, että kunkin sosiaalisen verkoston käyttöä koskevat kyseisen yrityksen käyttö- ja tietosuojaehdot, joihin emme voi vaikuttaa. Olemmekin jo tämän tietosuojalausekkeen yhteydessä viitanneet integroimiimme toimintoihin, muilta osin käsittelemme tietojasi silloin, kun otat meihin sosiaalisen verkoston kautta yhteyttä.

Älypuhelimissa ja tablet-laitteissa mainitut palvelut toteutetaan usein ei plug-in-muodossa, vaan laitteen integroidun ”share” -toiminnon avulla. Sen konfiguroinnista riippuen voi olla mahdollista lähettää tietoja myös muille sosiaalisen median palveluntarjoajille. Katso laitteen käyttöohjeesta lisätietoja tästä.

Jos olet kirjautunut sisään vastaavaan sosiaaliseen verkostoon samanaikaisesti, se tunnistaa minkä verkkosivustomme tietyllä alisivulla vierailet jokaisen puhelun yhteydessä ja koko kyseisen vierailun ajan. Nämä tiedot kerää sosiaalinen verkosto vastaava komponentti ja määrittää sosiaalisen verkoston tiliisi. Jos napsautat yhtä verkkosivustomme integroiduista painikkeista tai teet kommentin tai suosituksen, verkko määrittää nämä tiedot henkilökohtaiseen sosiaalisen verkoston käyttäjätiliisi ja tallentaa nämä henkilötiedot.

Verkolle ilmoitetaan aina verkon komponentin välityksellä siitä, että olet käynyt sivustollamme, jos olet kirjautunut verkkoon verkkosivustollesi pääsyhetkellä riippumatta siitä, napsautatko komponenttia vai ei. Jos et halua, että nämä tiedot siirretään sosiaaliseen verkostoon, voit estää niitä kirjautumalla ulos sosiaalisen verkkon tililtäsi ennen verkkosivustolle pääsyä. Verkko kuitenkin kirjaa myös sivun katselut riippumatta siitä, oletko kirjautunut verkkoon käyttäessäsi sivuitamme.

a) Facebook

Olemme integroineet Facebook-komponentit tähän verkkosivustoon. Facebook on sosiaalinen verkosto. Facebookia ylläpitää Facebook, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA. Henkilötietojen käsittelystä vastaava rekisterinpitäjä on Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti, jos rekisteröidy asuu Yhdysvaltojen tai Kanadan ulkopuolella.

Lisätietoja löydät Facebookista: https://fi-fi.facebook.com/about/privacy/.

Facebook Fanpages

Käytämme Facebook-fanisivuja seuraavien linkkien alla, ja vastaamme niistä yhdessä Facebookin kanssa:

- https://de-de.facebook.com/ladenzeile/
- https://www.facebook.com/LadenZeileat-1799883740265837/
- https://www.facebook.com/ShopAlike.dk/
- https://www.facebook.com/ShopAlike.fi/
- https://www.facebook.com/shopalike.fr/
- https://www.facebook.com/shopalike.it/
- https://www.facebook.com/shopalike.nl/
- https://www.facebook.com/ShopAlikePL/
- https://www.facebook.com/ShopAlike.se/
- https://www.facebook.com/shopalike.sk/
- https://www.facebook.com/shopalike.es/
- https://www.facebook.com/shopalike.cz/
- https://www.facebook.com/shopalike.hu/

Yhteisinä Facebookin valvojina analysoimme kuinka käytät fanisivumme (Page Insights). Yleisen tietosuoja-asetuksen edellyttämää sivutietoihin liittyvää tietojenkäsittelyä koskevat tiedot ovat saatavissa Facebookista. Ne ovat tällä hetkellä saatavana Facebookin tietosuojakäytännöissä osoitteessa https://www.facebook.com/privacy/explanation.

Saamme Page Insights -sivustolta vain nimettömiä tilastoja. Meillä ei ole pääsyä Facebookin käsittelemiin henkilötietoihin. Anonyymit tiedot käsitellään lakisääteisten määräysten perusteella, jotka antavat meille mahdollisuuden käsitellä henkilötietoja, koska meillä on oikeus saada parempi käsitys fanisivujemme kävijöiden kiinnostuksenkohteista (6 artiklan 1 kohdan f alakohta) Yleinen tietosuoja-asetus).

b) Instagram

Löydät meidät myös Instagramista. Instagram LLC, 1 Hacker Way, Building 14 First Floor, Menlo Park, CA, USA. Lisätietoja Instagramista ja käyttöehdot löydät osoitteesta https://help.instagram.com/155833707900388 sekä https://www.instagram.com/about/legal/privacy/

c) Pinterest

Olemme myös Pinterest Pinterest Ltd:n, Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Irlanti ("Pinterest") Pinterestissä. Pinterestin tietosuojakäytäntö, joka on saatavana osoitteesta https://about.pinterest.com/privacy-policy, paljastaa henkilötietojen keräämisen, käsittelyn ja käytön Pinterestissä.

13. Kolmannen osapuolen integrointi

Käytämme myös kolmannen osapuolen palveluja kuvataksemme ja optimoidaksemme palveluamme. Tähän sisältyy muun muassa video- ja äänentoistopalvelut, sekä muut upotetut tai merkityt sisällöt ja yhteistyökumppaneiden moduulit, kuten säätiedot, kartat, työpaikkailmoitukset, kiinteistöilmoitukset, valuuttamuuntimet ja arvonnat. Emme kerää mitään henkilötietoa tai lähetä sitä kolmansille osapuolille. Tämän tyyppisen palvelun integroinnin myötä selaimesi ottaa säännöllisesti yhteyden kolmannen osapuolen palvelimelle ja lähettää tiedot operaattorille välittömästi, kun sisältö on ladattu ja näytettävissä. Emme vaikuta mitenkään heidän tiedonkäsittelyprosesseihinsa, eikä meillä ole täyttä tietoisuutta heidän tietojen keräämisestä, käyttötarkoituksista ja säilöntäajoista. Pääsääntöisesti tämä koskee vain käyttäjän IP-osoitetta, jota ilman kolmas osapuoli ei pystyisi lähettämään upotettua sisältöä kyseisen käyttäjän selaimeen. IP-osoite vaaditaan sen vuoksi tämän sisällön näyttämiseen.

Löydät lisätietoja tietosuojasta kolmansien osapuolien sivuilta.

- Facebook (Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ireland) https://www.facebook.com/about/privacy/
- Instagram (Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ireland) https://www.instagram.com/legal/privacy/
- Pinterest (Pinterest Europe Ltd., Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Ireland) https://policy.pinterest.com/en-gb/privacy-policy

14. Linkit yhteistyökumppaneidemme myymälöiden verkkosivustoille

Verkkosivustollamme on linkkejä yhteistyökumppaneidemme verkkosivustoille (verkkokaupat, jäljempänä "yhteistyökaupat"), jotka tarjoavat esitettyjä tuotteitamme myytäväksi ja joiden kautta voit suoraan suorittaa ostokset. Yhteistyökaupat eivät ole meihin liittyviä vaan taloudellisesti itsenäisiä yrityksiä. Kun klikkaat sivustollamme esitettyjä tuotteita ja samalla vastaavia linkkejä, sinut ohjataan suoraan yhteistyökauppamme sivustolle. Tästä hetkestä lähtien emme voi vaikuttaa siihen, mitä tietoja yhteistyökauppa kerää ja miten niitä käytetään. Katso tarkemmat tietojen keräämistä ja niiden käyttöä koskevat tiedot kunkin yhteistyökaupan tietosuojalausekkeesta. Emme voi vaikuttaa kolmansien osapuolten verkkosivustoilla tapahtuvaan tietojen keräämiseen ja niiden käsittelyyn.

15. Affiliate Marketing

Käytämme affiliate markkinointia verkkosivuillamme. Affiliate-markkinoinnin avulla kaupalliset operaattorit, jotka tunnetaan mainostajina, voivat näyttää mainontaa kolmansien osapuolten verkkosivustoilla, toisin sanoen tytäryhtiöinä tai kustantajina tunnettujen markkinointikumppanien verkkosivuilla. Jos napsautat mainosvälinettä ja siten kumppanilinkkiä, sinut ohjataan mainostajan palveluun. Tästä hetkestä lähtien meillä ei ole vaikutusta siihen, mitä tietoja tytäryhtiöverkoston ja itse verkon muut osallistujat keräävät ja käyttävät. Lisätietoja yksittäisistä tytäryhtiöverkoista löytyy niiden vastaavista tietosuojakäytännöistä.

16. Automaattisen päätöksenteon käyttäminen

Emme käytä automaattista päätöksentekoa tai profilointia GDPR-sääntelyn artikkelin 22 mukaisesti.

  • Kontakti

Ladenzeile GmbH
Zimmerstraße 50
10888 Berlin
Saksa
E-Mail: info@ladenzeile.com
Tel: +49 (0)30 - 609 84 88 98
Fax: +49 (0)30 - 609 84 88 99

Palaute
Takaisin ylös